Sumo Restaurants

Sumo er et lekent og folkelig asian fusian konsept med fokus på kvalitet og detaljer!

Vi tilstreber å gi deg en autentisk matopplevelse enten du spiser i en av våre restauranter eller bestiller takeaway/hjemlevering. På Sumo vil du alltid finne akkurat det samme gode utvalget av sushi og varmmat, med den samme gode smaken, uavhengig av hvilke Sumo du besøker.

På Sumo så er vårt motto; “Love Good Food” og vi finner stor glede i å fremme et sunt kosthold. Vi legger stor innsats i å tilby et godt utvalg av næringsrik og sunn mat som passer både som en take-away eller et måltid som kan nytes. Vi er stolt av at ingen av våre retter inkluderer kunstige smakstilsetninger eller konserveringsmidler.

Hvis det er en ting vi bryr oss like mye om som maten vår, så er det våre medarbeidere. Sumo-kulturen er bygget rundt disse fantastiske menneskene, og vi ville ikke vært det vi er uten dem. Vi elsker at de deler våre verdier når det kommer til kvalitet, god service og lekenhet! Noen er mer stillegående, noen kanskje litt mer høylytt og noen er i midten – men hos oss er det plass til alle.

I Bergen finner du Sumo Restaurant i Vestre Torggate, Åsane, Lagunen og i Solheimsviken. I Oslo finner du vår restaurant på Solli Plass (Henrik Ibsens gate 90, Frogner) og i løpet av høsten 2018 åpner vi også på Storo. I Akershus finner du oss på Jessheim Storsenter. I sommeråret har alle våre steder uteservering.

Du kan lese mer om Sumo på www.sumorestaurant.no.

Prøv vår app neste gang du skal bestille take-away eller hjemkjøring!  Du finner appen “Sumo Restaurant” i både App Store og Google Play.

google-play-en@2x app-store-en@2x